torstai 3. lokakuuta 2013

3\10 outfit

Oon miettinyt uutta blogia. Koska tää ei oikeen pelitä blogin nimen vaihdon jälkeen. Näitä uusia postauksia ei oo näkynyt tossa "etusivulla" moniin viikoihin. Ääää sais alkaa toimimaan, kaipaan niin aktiivisia lukijoita :c Tultiin äsken äipän kanssa rohmuamasta kirpparilta ja löyty kivoja löytöjä esimerkiks ens uudeksvuodeks häikäisevä kultanen mekko, joka on oikea huomion herättelijä. Just sopiva räväkkään uudenvuoden vaihdokseen! Sain vaihtoringin kautta ilmasen lajakortin tallinnan päiväristeilylle, jonka jälkeen vois mennä yöpymään hotelliin ja kattelemaan helsingin yöelämää. Ajattelin ensiks jos mun syntymäpäivänä lähtis mutta en tiiä, en jaksa oottaa sinne saakka:-D Saas nähdä .. Oon kuullu kaiken näköstä noista tallinnan reissuista että ovat ollu huonona ja näin mutta tietty sitä on lähdettävä kun ilmanen on! Tais olla niin että siellä maissa oli ostosaikaa nelisen tuntii.
 
Päivän asuun:
 



 


 

 
korvikset - mallorcalta | buutsit - kirpparilta | takki - kirppari | huivi - kirppari | housut - ginatrickot | paita - kirppari | (laukku - seppälä)
 
oon alkanut pitää täällä pikkusta urheilupäiväkirjaa jota en oo julkassu vielä. Syömisistäni en vielä uskalla laittaa ennenkuin syömistyylini on muuttunut, ja vaihdan kaiken roskan salaattiin :D Kävin kyselemässä salikorttia ja saas nähdä millanen show siitä taas tulee niinkuin viimeks .. easyfit on kohtuu hintanen ja tosi kivan näkönen sali! Himourheilija musta ei tule koskaan mutta olis pikkuhiljaa kiva alotella jo nyt kun kumminkin uudenvuoden jälkeen ajjattelen et nyt pitää alkaa kunnolla rehkimään mitä jaksan parisen viikkoo ja lopetan. Pikkuhiljaa hyvä tulee! ..jos tulee. Jos saan ikinäkään sitä korttia kun se menee aina mun tuurini mukaan päin persettä.
 
kommenttia!

1 kommentti:

  1. hih ;> henkeä pidätin kun katoin minkä kokoset oli, että kai on oman kokoset. Koon liian suuret mut ei se mitää!

    VastaaPoista

ja annika kiittää ! :3