sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Paluuta

En aio ostaa tänä vuonna kenellekkään suklaata joululahjaksi. Se viestii lahjan saajalle "en keksinyt muuta lahjaa joten oleppa hyvä" Tänä vuonna hommaan tunne-arvoisia lahjoja. Edes yhden johon olisin oikeesti kunnolla panostanut, niin kuin isälle ajattelin jotain satasen hintaluokkaa olevia tanssikenkiä. Äidille en osta saippuaa niin kuin joka vuosi. Se viestii samaa mitä konvehtirasian antaminen. Sen paketin muodostakin jo tietää, mitä se sisältää joten turha nähdä vaivaa edes paketoimaan sellaista.
Mulle kuuluu ihan hyvää. Rakastan joulua, joka tekee vuosittain niin iloseksi, sen takia oon joulun tarpeessa. Oon ollut viimeaikoina känkkäränkkä ja todella paljon yksin miettien asioita, ehkä liikaakin yksin. Voi kun olis hakenut tänä vuonna jo johkin kouluun niin siellä olis voinut ehkä tutustua johonkin ja saada parhaan kaverin. Kaipaan salaisuuksia, naurua, tyttöjen juttua. Älkää ikinä laittako miestä ystävien edelle sillä miehet vaihtuu, ystävät pysyy ja arvostaa sua virheistä huolimatta. Niille sä voit kertoa kaiken.

 
Ne kestää läpi elämän.

2 kommenttia:

  1. Moi mul ois haaste sulle mun blogissa :) http://myreallifefantasy.blogspot.fi/2013/12/blogi-haaste.html ois kiva lukee sun vastaukset jos teet sen :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi, ja pitää tuo ystävä juttu kyllä todella hyvin paikkansa!!

    http://vlittlethings.blogspot.fi/

    VastaaPoista

ja annika kiittää ! :3